Q: Hvad er "Friends of Cold Hawaii"?

A: "Friends of Cold Hawaii" er en erhvervsdrivende forening, som står bag den årlige afholdelse af “Cold Hawaii PWA World Cup” i Thisted Kommune. Du finder foreningens vedtægter her.

Q: Hvad er Cold Hawaii PWA World Cup?

A: Cold Hawaii PWA World Cup er én i en række af events, som tilsammen udgør den samlede PWA World Cup og dermed ultimativ performance inden for windsurfing. Cold Hawaii PWA World Cup består af 32 af verdens bedste mandlige bølge-windsurfere, der alle kæmper om vigtige point og titlen som verdensmester i disciplinen “wave performance”.

Q: Hvor foregår Cold Hawaii PWA World Cup?

A: Cold Hawaii PWA World Cup foregår i Klitmøller. Specielle bundforhold og en altid kraftig vestenvind har givet området i det nordvestlige Jylland, og specielt Klitmøller, et særligt ry i store dele af verden som et perfekt, men hardcore, sted til surfing og windsurfing.

Q: Hvorfor skal du være medlem?

A: Som medlem af »Friends of Cold Hawaii« støtter du en lokal begivenhed, der løfter egnens image, bringer turister til Thy og skaber interesse for området. Du får herved synlighed for din virksomhed i forbindelse med Cold Hawaii PWA World Cup og adgang til interessante arrangementer.

Q: Hvordan melder jeg mig ind?

A: På siden med vore medlemspakker kan du også melde dig ind i foreningen.

Q: Hvordan melder jeg mig ud igen?

A: Kontingent opkræves i starten af nyt kalenderår, ønsker du ikke at fortsætte som medlem og betaler ikke kontingent, så ophører medlemsskabet automatisk. Vi refunderer ikke indbetalt kontingent.

Q: Hvad koster det?

A: Det koster kr. 5.000 + moms pr. kalenderår.

Q Hvad hvis jeg ikke er en virksomhed og alligevel ønsker at være medlem?

A: Det kan lade sig gøre. Det koster kr. 150 pr. kalenderår.

Q: Hvordan melder jeg mig ud som personlig medlem?

A: Kontingent opkræves i starten af nyt kalenderår, ønsker du ikke at fortsætte som medlem og betaler ikke kontingent, så ophører medlemsskabet automatisk. Vi refunderer ikke indbetalt kontingent.