Vi arrangerer ISA World StandUp Paddle & Paddleboard Championship i 2017.


SOCIAL

Vi gør top-klasse PWA World Cup windsurfing synlig, forståelig og social.

RESPEKTFULD

Vi sikrer, at vore partnere og publikum får det maksimale ud af Cold Hawaii windsurfing.

INKLUDERENDE

Vi samarbejder med frivillige, (lokale) virksomheder og Thisted Kommune.


  SOCIAL Cold Hawaii windsurfing wave performance er noget af det mest spektakulære, man kan forestille sig og PWA World Cup garanterer det ypperste indenfor genren. På det niveau er konkurrencen et billede på det, mennesket kan, når evner og teknologi møder naturen.

 

SOCIAL

Cold Hawaii windsurfing wave performance er noget af det mest spektakulære, man kan forestille sig og PWA World Cup garanterer det ypperste indenfor genren. På det niveau er konkurrencen et billede på det, mennesket kan, når evner og teknologi møder naturen.

  STEMNINGSFULD Cold Hawaii har en helt særlige stemning. Den bæres af et lille fiskerleje på kanten af det voldsomme vesterhav, en ofte dramatisk himmel og et helt specielt lys. Hertil kommer en helt særlig lokal imødekommenhed over og de mennesker, som er i området for at nyde konkurrencen.

 

STEMNINGSFULD

Cold Hawaii har en helt særlige stemning. Den bæres af et lille fiskerleje på kanten af det voldsomme vesterhav, en ofte dramatisk himmel og et helt specielt lys. Hertil kommer en helt særlig lokal imødekommenhed over og de mennesker, som er i området for at nyde konkurrencen.

  BÆREDYGTIG Windsurfing er en ren sport og vi yder vores bidrag i form af en række konkrete indsatsområder. Vi arbejder vi med reduktion af CO2 udslip, bedre og grønnere affaldshåndtering, indførelse af bærdygtige printmedier og service. Disse initiativer vil videreudvikles fra år til år.  

 

BÆREDYGTIG

Windsurfing er en ren sport og vi yder vores bidrag i form af en række konkrete indsatsområder. Vi arbejder vi med reduktion af CO2 udslip, bedre og grønnere affaldshåndtering, indførelse af bærdygtige printmedier og service. Disse initiativer vil videreudvikles fra år til år.

 

  PROFESSIONEL Cold Hawaii PWA World Cup er kendt for at være veldrevet. Vi sætter en ære i at sponsorer, leverandører såvel som PWA, sejlerne og frivillige oplever, at eventen fungerer og lever op til forventningerne. Vi har en plan og arbejder løbende på at reducere antallet af flaskehalse

 

PROFESSIONEL

Cold Hawaii PWA World Cup er kendt for at være veldrevet. Vi sætter en ære i at sponsorer, leverandører såvel som PWA, sejlerne og frivillige oplever, at eventen fungerer og lever op til forventningerne. Vi har en plan og arbejder løbende på at reducere antallet af flaskehalse