KIA Cold Hawaii PWA World Cup - prolog 2014

KIA Cold Hawaii PWA World Cup nærmer sig. Mandag d. 15. september står verdens 32 bedste windsurfere igen klar til at udfordre hinanden og det - forhåbentlig - stormomsuste og frådende Vestehav. Alt sammen sker lige her i Klitmøller, Cold Hawaii.

Sejlerne ankommer i ugen op til begivenheden. De vil være her frem til og med d. 21. september, som er dagen, hvor vinderen af stævnet kåres.

Vi vil selvfølgelig ikke undlade at understrege, at de 32 sejlere står på skuldrene af Cold Hawaii familien. Den består foruden PWA af frivillige fra Friends of Cold Hawaii, Surfklubben NASA og Klitmøller Lystfiskerforening, sponsorer, bidragsydere, leverandører og sidst men ikke mindst vores publikum.

Vi har i den grad lagt os i selen for at lave et stærkt program i år, og vi arbejder stadig. Du kan læse om det i event-guiden. Du kan også blive klogere på, hvordan du kan følge med i begivenheden.

Vi føler os godt tilpas. Historien har nemlig vist, at alle gør alt, hvad de kan, for at gøre det til en god oplevelse for alle, som har en interesse i at følge og deltage i begivenheden. Vi føler os helt overbeviste om, at det også vil ske i år.

Der er 14 dage til begivenheden – motoren brummer, vi er klar til sætte i gear. Historierne om dette års KIA Cold Hawaii PWA World Cup 2014 – store såvel som de små – skal nu for alvor skrives. Vi glæder os til at dele den med jer og håber, at I også vil benytte lejligheden til at komme helt tæt på og dermed en tur til Klitmøller i løbet af ugen.

Det hele skal også ses i lyset af, at de seneste 12 måneder mere end nogensinde i begivenhedens historie har været præget af op- og nedture.

Vi er taknemmelige over, at I er med, og at rejsen fortsætter - også i 2014.

På vegne af bestyrelsen i Friends of Cold Hawaii

Finn Jorsal
Præsident
Friends of Cold Hawaii