Formand  Finn Jorsal @: finn@coldhawaii.eu m: 45 22 10 34 87 Tidligere rektor på Thisted Gymnasium, nu pensioneret og passioneret med et stort netværk og et hoved fyldt af gode ideer til, hvordan Cold Hawaii PWA World Cup kan udvikle sig til en endnu bedre begivenhed for publikum, sponsorer, partnere, Thisted Kommune og Region Nordjylland.

Formand

Finn Jorsal
@: finn@coldhawaii.eu
m: 45 22 10 34 87

Tidligere rektor på Thisted Gymnasium, nu pensioneret og passioneret med et stort netværk og et hoved fyldt af gode ideer til, hvordan Cold Hawaii PWA World Cup kan udvikle sig til en endnu bedre begivenhed for publikum, sponsorer, partnere, Thisted Kommune og Region Nordjylland.

 Bestyrelsesmedlem  Jens Therkelsen @: therkelsen.jens@gmail.com m: +45 41 76 46 80 Cand.Oecon fra Aarhus Universitet med 12 års erfaring som rådgiver. Født og opvokset i Thy og netop vendt tilbage efter 17 år i Aarhus. Ser de forskellige surfdiscipliner og -events som en en unik mulighed for at binde Thy sammen og skabe udvikling og omtale af Thy som et attraktivt sted at bo, leve og arbejde.

Bestyrelsesmedlem

Jens Therkelsen
@: therkelsen.jens@gmail.com
m: +45 41 76 46 80

Cand.Oecon fra Aarhus Universitet med 12 års erfaring som rådgiver. Født og opvokset i Thy og netop vendt tilbage efter 17 år i Aarhus. Ser de forskellige surfdiscipliner og -events som en en unik mulighed for at binde Thy sammen og skabe udvikling og omtale af Thy som et attraktivt sted at bo, leve og arbejde.

 Kasserer Jakob Hove @: jakobhove@hotmail.com m: +45 60 10 34 05 Kandidat i Finance and International Business på Aarhus Universitet. Oprindelig fra Thy og dybt engageret i arbejdet med at gøre Cold Hawaii PWA World Cup til en endnu større succes ved at trække på netværk og erfaringer fra forretningsverdenen, tænke innovativt samt at have et internationalt perspektiv på begivenheden.

Kasserer
Jakob Hove
@: jakobhove@hotmail.com
m: +45 60 10 34 05

Kandidat i Finance and International Business på Aarhus Universitet. Oprindelig fra Thy og dybt engageret i arbejdet med at gøre Cold Hawaii PWA World Cup til en endnu større succes ved at trække på netværk og erfaringer fra forretningsverdenen, tænke innovativt samt at have et internationalt perspektiv på begivenheden.

 Bestyrelsesmedlem  Sejr Helleberg @: sh@thisted-gymnasium.dk m: +45 21 72 17 70 Arbejder som uddannelsesleder inden for undervisningsfagne historie og idræt på Thisted Gymnasium. Ser Cold Hawaii PWA Wold Cup som et lysende fyrtårn for hele regionen og i særdeleshed for surfmiljøet i området. Vil gerne arbejde på at sikre, at Cold Hawaii PWA Wold Cuppen bliver en årlig tilbagevendende begivenhed, som er dybt forankret i det lokale.

Bestyrelsesmedlem

Sejr Helleberg
@: sh@thisted-gymnasium.dk
m: +45 21 72 17 70

Arbejder som uddannelsesleder inden for undervisningsfagne historie og idræt på Thisted Gymnasium. Ser Cold Hawaii PWA Wold Cup som et lysende fyrtårn for hele regionen og i særdeleshed for surfmiljøet i området. Vil gerne arbejde på at sikre, at Cold Hawaii PWA Wold Cuppen bliver en årlig tilbagevendende begivenhed, som er dybt forankret i det lokale.