Formand Finn Jorsal @: finn@coldhawaii.eu m: 45 22 10 34 87 Tidligere rektor på Thisted Gymnasium, nu pensioneret og passioneret med et stort netværk og et hoved fyldt af gode ideer til, hvordan Cold Hawaii PWA World Cup kan udvikle sig til en endnu bedre begivenhed for publikum, sponsorer, partnere, Thisted Kommune og Region Nordjylland.

Formand

Finn Jorsal
@: finn@coldhawaii.eu
m: 45 22 10 34 87

Tidligere rektor på Thisted Gymnasium, nu pensioneret og passioneret med et stort netværk og et hoved fyldt af gode ideer til, hvordan Cold Hawaii PWA World Cup kan udvikle sig til en endnu bedre begivenhed for publikum, sponsorer, partnere, Thisted Kommune og Region Nordjylland.

Næstformand Torben Juul Olsen @: juul-olsen@outlook.com m: +45 40 10 08 81 Jeg har igennem 28 år været ansat i Thisted kommune som teknisk direktør. Frem til d. 1/1, 2015 har jeg ansat i en midlertid stilling som havnedirektør ved Hanstholm Havn. Jeg betragter konceptet omkring Cold Hawaii som det bedste brand for udviklingen af Thisted kommune. Jeg brænder for at videreudvikle brandet til gavn for vor egn i et samarbejde med kommune, erhvervsliv, turistforening og servicevirksomheder.

Næstformand

Torben Juul Olsen
@: juul-olsen@outlook.com
m: +45 40 10 08 81

Jeg har igennem 28 år været ansat i Thisted kommune som teknisk direktør. Frem til d. 1/1, 2015 har jeg ansat i en midlertid stilling som havnedirektør ved Hanstholm Havn. Jeg betragter konceptet omkring Cold Hawaii som det bedste brand for udviklingen af Thisted kommune. Jeg brænder for at videreudvikle brandet til gavn for vor egn i et samarbejde med kommune, erhvervsliv, turistforening og servicevirksomheder.

Kasserer Jakob Hove @: jakobhove@hotmail.com m: +45 60 10 34 05 Kandidat i Finance and International Business på Aarhus Universitet. Oprindelig fra Thy og dybt engageret i arbejdet med at gøre Cold Hawaii PWA World Cup til en endnu større succes ved at trække på netværk og erfaringer fra forretningsverdenen, tænke innovativt samt at have et internationalt perspektiv på begivenheden.

Kasserer
Jakob Hove
@: jakobhove@hotmail.com
m: +45 60 10 34 05

Kandidat i Finance and International Business på Aarhus Universitet. Oprindelig fra Thy og dybt engageret i arbejdet med at gøre Cold Hawaii PWA World Cup til en endnu større succes ved at trække på netværk og erfaringer fra forretningsverdenen, tænke innovativt samt at have et internationalt perspektiv på begivenheden.

Bestyrelsesmedlem Sejr Helleberg @: sh@thisted-gymnasium.dk m: +45 21 72 17 70 Arbejder som uddannelsesleder inden for undervisningsfagne historie og idræt på Thisted Gymnasium. Ser Cold Hawaii PWA Wold Cup som et lysende fyrtårn for hele regionen og i særdeleshed for surfmiljøet i området. Vil gerne arbejde på at sikre, at Cold Hawaii PWA Wold Cuppen bliver en årlig tilbagevendende begivenhed, som er dybt forankret i det lokale.

Bestyrelsesmedlem

Sejr Helleberg
@: sh@thisted-gymnasium.dk
m: +45 21 72 17 70

Arbejder som uddannelsesleder inden for undervisningsfagne historie og idræt på Thisted Gymnasium. Ser Cold Hawaii PWA Wold Cup som et lysende fyrtårn for hele regionen og i særdeleshed for surfmiljøet i området. Vil gerne arbejde på at sikre, at Cold Hawaii PWA Wold Cuppen bliver en årlig tilbagevendende begivenhed, som er dybt forankret i det lokale.